Παρακαλώ περιμένετε!

Γίνεται έλεγχος στην διαθεσιμότητα.

Δημοσιέυτηκε στις: 08.01.2021.


Αγαπητοί πελάτες,

Η παράδοση όλων των αποστολών που αναμένουν παράδοση από το Ηνωμένο Βασίλειο καθυστερεί.Ο λόγος για αυτό είναι ο αποκλεισμός όλων των δραστηριοτήτων της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και οι επιπλοκές που έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα του Brexit.Οι συνεργάτες μας έχουν πολλές νέες απαιτήσεις και ερωτήσεις για τις αποστολές που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία μετά την 01.01.2021 και εκείνες που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία κατά την περίοδο 21.12 - 31.12.2020 είναι σε επιβαρυντική κατάσταση, καθώς η τεκμηρίωσή τους πληροί τις απαιτήσεις του τέλους του περασμένου έτους, και περιμένουν την επεξεργασία από τις βρετανικές τελωνειακές αρχές σε περίπτωση που έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ νέες απαιτήσεις.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι οι αποστολές θα φτάσουν στο έδαφος της Ελλάδας το συντομότερο δυνατό.
Δεδομένου του μεγάλου αριθμού ερευνών και παραγγελιών, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για τυχόν νέες πληροφορίες που λαμβάνουμε γραπτώς - μέσω e-mail.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.


Με εκτίμηση,
Η ομάδα του woomie.gr


Δημοσιέυτηκε στις: 17.12.2020.


Αγαπητοί πελάτες,

Η κατάσταση είναι σοβαρή και αυτό δυστυχώς οδηγεί στην απόφαση την εταιρία courier Speedex να σταματήσει να λαμβάνει αποστολές έως το τέλος αυτής της εβδομάδας. Το μέτρο λαμβάνεται έτσι ώστε να είναι δυνατή η επεξεργασία όλων των καθυστερημένων αποστολών στο δίκτυό τους.
"Από πλευράς μας, παρακολουθούμε συνεχώς τους δείκτες διαχείρισης των αποστολών μας με στόχο τον περιορισμό των τυχόν καθυστερήσεων και την επιτυχή παράδοση των αποστολών σε όλο το εξυπηρετούμενο δίκτυο στην Ελλάδα, παρά την πρωτοφανή αύξηση του διακινούμενου όγκου εξαιτίας των σε ισχύ μέτρων συνδυαστικά με την εορταστική περίοδο."

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.


Με εκτίμηση,
Η ομάδα του woomie.gr
Δημοσιέυτηκε στις: 09.12.2020.


Τροποποίηση χρόνων παράδοσης λόγω COVID-19

Αγαπητοί πελάτες,

Ο συνδυασμός του τρέχοντος lockdown, της Black Friday και της προ-εορταστικής περιόδου έχει ωθήσει τον όγκο των αποστολών πολύ υψηλότερα από το οποτεδήποτε στο παρελθόν.Δεδομένων των συνθηκών αυτών, και ως αποτέλεσμα της σημαντικής αύξησης των αποστολών των διεθνών και τοπικών ταχυμεταφορών ο μέσος χρόνος διακίνησης και παράδοση των αποστολών αναμένεται να φθάσει τις 6 εργάσιμες ημέρες, ενώ ενδέχεται κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη να ξεπεράσει τους χρόνους αυτούς.Η προτεραιότητα των αποστολέων είναι οι παραδόσεις ιατρικών αναλώσιμων και τροφίμων.
Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του woomie.grΔημοσιέυτηκε στις: 19.10.2020.


Αγαπητέ μας πελάτη,

Κατά την περίοδο 16.10.2020 - 18.10.2020, η κανονική λειτουργία του ιστότοπου διακόπηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων που επηρέασαν τη συνολική λειτουργία του καταστήματος, την ορατότητα των προϊόντων, τις τιμές και τη διαθεσιμότητα τους. Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με μη ρεαλιστικές τιμές των προϊόντων θα ακυρώνονται αυτόματα.
Παρακαλούμε μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία που σας προκαλέσαμε και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.


Με εκτίμηση,
Η ομάδα του woomie.gr

Δημοσιέυτηκε στις: 26.05.2020.


Αγαπητέ μας πελάτη, 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ (ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ COURIER).

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Woomie.gr
Δημοσιέυτηκε στις: 14.04.2020.

Αγαπητέ μας πελάτη, 

Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται στο σύστημά μας μετά την 1/4/2020 θα παραδοθούν μετά το Πάσχα.
Λόγω των επερχόμενων μη εργάσιμων ημερών στα ερωτήματά από την πλευρά σας από Μεγάλη Πέμπτη έως τη Δευτέρα θα απαντήσουμε από την Τρίτη 21/04/2020.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Woomie.grΔημοσιέυτηκε στις: 08.04.2020.

Αγαπητέ μας πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι συνάδελφοι από την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier μας ενημέρωσαν για μια καθυστέρηση στις παραδόσεις. Ο λόγος της υπερβολικά αυξημένης ζήτησης σε παραδόσεις ηλεκτρονικών αγορών κατ’ οίκον, με συνέπεια την αδυναμία διαχείρισης των αποστολών με βάση τις υφιστάμενες υποδομές της εταιρείας και του δικτύου καταστημάτων .Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι στην περιφέρεια Αττικής, όπου η προθεσμία ενδέχεται να είναι έως τις 15 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Woomie.gr


Δημοσιέυτηκε στις: 20.03.2020.

Αγαπητέ μας πελάτη,

Σε σχέση με τις διεθνείς αλλαγές που έχουν εισαχθεί σχετικά με την κυκλοφορία εμπορευμάτων εντός της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι καθυστερήσεις στην παράδοση των αποστολών είναι δυνατές. Ο λόγος, μέχρι στιγμής, είναι τα πιο αργά σημεία διέλευσης των συνόρων.

Η ομάδα μας παρακολουθεί την κατάσταση τόσο με τους εταίρους μας στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και με όλους τους διεθνείς και εσωτερικούς μεταφορείς εμπορευμάτων με τους οποίοι συνεργαζόμαστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Ελλάδα.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Woomie.grΔημοσιέυτηκε στις: 13.03.2020.


Αγαπητέ μας πελάτη,

Σχετικα με τα μέτρα για την μείωση του ρυθμού εξάπλωσης του κορωνοιού COVID-19,θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχουν επί του παρόντος απαγορεύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο κατά την αποστολή.Όλα τα σύνορα με τη Βρετανία - Βουλγαρία - Ελλάδα είναι ανοιχτά. Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις δεν αναμένονται αυτή τη στιγμή.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και με όλους τους διεθνείς και εσωτερικούς μεταφορείς εμπορευμάτων με τους οποίους συνεργαζόμαστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Ελλάδα. Σε περιπτώσεις αλλαγών που σχετίζονται με την ανταλλαγή εμπορευμάτων, θα δημοσιεύσουμε πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα.


Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Woomie.grΔημοσιέυτηκε στις: 25.02.2020.


Αγαπητέ μας πελάτη,

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS.Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) „Speedex“ , η οποία θα ολοκληρώνεται οι επιστροφές σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του woomie.gr
Δημοσιέυτηκε στις: 28.11.2019.

Αγαπητοί πελάτες,

σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, 28/11/2019 μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της  με αντικαταβολή.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του woomie.gr
Δημοσιέυτηκε στις: 02.04.2019.

Αγαπητοί πελάτες,

σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, 02.04.2019, η προθεσμία επιστροφής των αγορασμένων προϊόντων, αλλάζει σε 14 ημερολογιακές ημέρες.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του woomie.gr
Δημοσιέυτηκε στις: 01.04.2019.

Αγαπητοί πελάτες,

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@woomie.gr.Ο αριθμός τηλεφώνου μας 2111989555 είναι προσωρινά απενεργοποιημένος μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία βελτιστοποίησης του κέντρου επικοινωνίας μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του woomie.gr
Δημοσιέυτηκε στις: 04.12.2018.

Αγαπητοί πελάτες,

δεδομένου της πολυάσχολη περιόδου, αρχή γενομένης 23.11.2018, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πιθανή καθυστέρηση στη διεκπεραίωση/επεξεργασία των παραγγελιών.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του woomie.gr


Δημοσιέυτηκε στις: 08.11.2018.


Αγαπητοί πελάτες,

σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, 08.11.2018, η προθεσμία επιστροφής των αγορασμένων προϊόντων, αλλάζει σε 45 ημερολογιακές ημέρες.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του woomie.gr