• Δωρεάν αποστολή πάνω απο 200euro.
 • Χωρίς προθεσμία επιστροφής.
 • Επαφές:2103000474

 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 Αυτοί η '' όροι χρήσης '' εγκαθιστούν της σχέσης μεταξύ ARISTO TRADE Ltd, afm. EL997025080.(αναφέροντας πιο κάτω ως Woomie.grαπό τη μία πλευρά οι καταναλωτέςηλεκτρονικού (Internet) τοποθεσίες και υπηρεσίες βρίσκoται σε δομεί  Woomie.gr . Εφεξής αναφερόμενος ως περιοχή. Οι όροι αυτοί ισχύουν για όλους τους πελάτες που την επισήμανση κάθε στοιχείο, σύνδεση ή κουμπί, που βρίσκεται στη σελίδα Woomie.gr (με εξαίρεση τον σύνδεσμο στους όρούς χρήσης) Συμφωνούν απολύτως αποδέχονται και δεσμεύονται να εκτελούν τους '' όρους χρήσης ''.ARISTO TRADE Ltd. Η εταιρεία έχει δημιουργηθεί στην Δημοκρατία της Βουλγαρίας , με έδρα και η διεύθυνση διαχείρισης: Bulgaria, Sofia, pl. Sofia 1404, perioxi Triadica, od. Lui Aier No 2, et.10

ΕΓΓΡΑΦΗ

Μπορείτε να παραγγείλετε από Woomie.gr ως επισκέπτης ή ως εγγεγραμμένος χρήστης . Για να εγγραφείτε θα πρέπει να επιλέξετε ένα μοναδικό όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης , και να παρέχει μια διεύθυνση για την παράδοση , όνομα και επώνυμο,  e-mail, τηλέφωνο , όπου τα δεδομένα σας θα αποθηκεύονται στο σύστημά μας.Μετά την επιτυχή εγγραφή και την αποθήκευση των δεδομένων σας στο σύστημα μας , με κάθε νέα παραγγελία θα είστε σε θέση να αλλάξετε τη διεύθυνση αποστολής και τα προσωπικά σας δεδομένα , καθώς επίσης και να διευκρινίσει τον αντιπρόσωπό σας αν υπάρχει τέτοια περίπτωση , ο οποίος να παραλάβει την παραγγελία αν είναι απαραίτητο . Στην σήμανση στο πλαίσιο "Συμφωνώ με τους " Όρους χρήσης "Εσείς κάνετε μια ηλεκτρονική δήλωση κατά την έννοια της Ηλεκτρονικής εγγραφής και η ηλεκτρονική υπογραφή, με την οποία αναγνωρίζετε ότι έχετε γνώση και αποδέχεστε τους όρους αυτούς. 

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 Τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία παρέχετε στο Woomie.gr θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο σε σχέση με την υπηρεσία σας ως πελάτης- Για την επεξεργασία και την παράδοση της παραγγελίας, κάνοντας μια σύνδεση με σας και την παροχή πληροφοριών με τη μορφή των πληροφοριών / διαφημιστικό ενημερωτικό δελτίο (Σύντομο μήνυμα τηλεφώνου - sms ή e-mail), Συνδρομή την οποία μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Woomie.grΘα σας εξασφαλίσει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους ή να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς εκτός από της παραπάνω.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Μπορείτε να παραγγείλετε από Woomie.gr 24h. την ημέρα, καθώς και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες . Κατά την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας , μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και τις πληροφορίες αποστολής και τα στοιχεία επαφών σας- Και αν είναι ανάγκη να κάνετε αλλαγές . Θα ειδοποιηθείτε με email για την παραλαβή και την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας . Μέσα στην ίδια ημέρα κατά την οποία είχε εκδοθεί η εντολή θα λάβετε ένα SMS επιβεβαίωσης του αιτήματος σας . Ο χειριστής μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μόνο αν υπάρχει μια επιπλοκή με την παραγγελία σας . Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας στο προφίλ σας στο Woomie.gr. Σύστημα αγορών αντανακλά τη διαθεσιμότητα των στοιχείων στην τρέχουσα στιγμή της επιθεώρησης , καθώς από τη νέα δυναμική του κύκλου εργασιών του εμπόριου είναι δυνατό ορισμένα είδη και αξεσουάρ, που δημοσιεύονται και εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα ως "διαθέσιμο" κατά το χρόνο της επιθεώρησης , μπορεί να εξαντληθούν σε παραγγελίες και δεν θα μπορούν να παραγγελθούν και να παραδοθούν . Σε κάθε περίπτωση, Woomie.gr επιβεβαιώνει τη δυνατότητα  αδυναμίας παράδοσης της ζήτησης μέσω on-line προϊόν χρήση του συστήματος . Είναι δυνατόν κάποι παράμετροι( μέθοδος χρόνο παράδοσης και τα παρόμοια) μιας παραγγελίας μέσω on-line συστήματος χρήσης που μπορεί να αλλάξει Woomie.gr υποχρεούται να ενημερώσει τον χρήστη για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες που παρέχονται από τον ίδιο e-mail ή τον αριθμό τηλεφώνου ή άλλων κατάλληλων μέσων.

 

ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 Το τελικό πληρωτέο ποσό είναι το άθροισμα όλων των μεμονωμένων προϊόντων που έχετε παραγγείλει, συν έξοδα αποστολής. Η τιμή για την παράδοση της παραγγελίας κάτω από 200 εύρω  είναι 3,99 εύρω. Πάνω από 200 εύρω η αποστολή είναι δωρεάν . Για παραγγελίες άνω των € 300 θα χριστεί προκαταβολή 20% της αξίας της σύμβασης. Η προκαταβολή καταβάλλεται μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Πιθανά προβλήματα κατά την εφαρμογή της σύμβασης:

 1. Ένα η περισσότερα απο την παραγγελία προιόν δεν ειναι στιν λίστα? Υπό αυτές τις συνθήκες αντιπροσωπευτικές θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα?
 2. Η διεύθυνση παράδοσης / πληρωμής είναι ελλιπείς ή ανακριβείς?
 3. Αποτυχία Pay pal σύστημα πληρωμών?
 4. Λάθος τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη?

Σε περίπτωση προβλημάτων κατά την παράδοση, λόγω της Woomie.gr, είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες δαπάνες που προκύπτουν. Ο πελάτης καλύπτει το επιπλέον κόστος σε περίπτωση που αυτός είναι υπεύθυνος για την ύπαρξη τους.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 1. Με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (κατά την παραλαβή τον προιοντον)να καταβάλλουν ολόκληρο το ποσό που οφείλεται στον courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας?
 2. Πληρωμή μέσω Pay pal

ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθ. 55 της ΣΕΣ, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε τον εντός 14 ημερών από την παραλαβή (σε ορισμένες εκστρατείες προώθησης η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί). Για το σκοπό αυτό, το αντικείμενο της συναλλαγής πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς ίχνη χρήσης ή παραβίαση της προσκόμισης των εμπορευμάτων.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Για τυχόν απορίες που δεν καλύπτονται από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις και περαιτέρω έρευνες μπορούν να επικοινωνήσουν με το προσωπικό μας, με τον αριθμό e-mail / τηλεφώνου.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Πριν από τη χρήση του προϊόντος, διαβάστε το εγχειρίδιο οδηγιών και κάρτα εγγύησης, εφόσον είναι διαθέσιμη (ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος) Woomie.gr υπαρέχει πλήρη υποστήριξη στην επικοινωνία μεταξύ του πελάτη και τη σχετική εγγύηση υπηρεσίας κατά το άνοιγμα του κατασκευαστικού ελαττώματος ή βλάβης.

Η έναρξη της περιόδου εγγύησης θα είναι η ημερομηνία της πώλησης και ισχύει στην επικράτεια της Δημοκρατία της Ελλάδας .

Η εγγύηση μπορεί να μην ισχύει για ορισμένα συστατικά των προϊόντων που δεν είναι ή περιορισμένη εγγύηση (έως 3, 6 ή 12 μηνών) σύμφωνα με τους όρους του προϊόντος. Με μειωμένη εγγύηση μπορεί να είναι μπαταρίες, εξωτερικά τροφοδοτικά, τηλεχειριστήρια, τα ακουστικά, κάρτες μνήμης, καλώδια, πίνακες και άλλα εξαρτήματα και αξεσουάρ.

 

Οι υπηρεσίες εγγύησης μπορεί να απαγορευθεί στις ακόλουθες περιπτώσεις:

- Όταν οι ζημιές που προκλήθηκαν από κακή ή τραχιά: χρήση / μεταφορών / αποθήκευσης / συναρμολόγησης

- Όταν η ακεραιότητα του προϊόντος ή της συσκευασίας έχει υποστεί βλάβη.

- Όταν μια αυτοκόλλητη ετικέτα του κατασκευαστή ή εγγύηση λείπει ή έχει διαγραφεί.

- Όταν το προϊόν δεν είναι σκοπός της εκμετάλλευσης.

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα, χωρίς αποζημίωση ή ποινή και χωρίς να αναφέρει τους λόγους για να αποχωρήσει από το συναφθεί σε σχέση με ένα συγκεκριμένο αίτημα από μια εξ αποστάσεως σύμβαση εντός 14 ημερών (σε ορισμένες εκστρατείες προώθησης η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί) από την ημερομηνία της σύμβασης ή την ημερομηνία παραλαβής των αγαθών δυνάμει του άρθρου. 55 του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών.

Woomie.gr πρέπει να ειναι γνώστης της απόφασης να αρνηθεί την παραγγελια με ένα e-mail στη διεύθυνση: sales@woomie.gr

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

-Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email στο sales@woomie.gr να μας πείτε ότι θέλετε να επιστρέψετε  της παραγγελίας σας.

- Ο εκπρόσωπός μας θα δώσει μια διεύθυνση στην οποία να στείλετε την παραγγελία

 1. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων, επειδή παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα , τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρία μας .
 2. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής προϊόντων τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.
 3. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω Εθνική τράπεζα

Αφού λάβουμε τα προϊόντα σας, εκπρόσωπος μας από το Τμήμα Παραπόνων θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας εξηγήσει μέσω τηλεφώνου πώς μπορείτε να αποζημιωθείτε. Οι επιλογές είναι:

 - Το ποσό μπορεί να μεταφερθεί στο λογαριασμό σας στο σαιτ μας Woomie.gr. Με αυτό το έμβασμα, μπορείτε να ψωνίσετε κατά συνέπεια?

 - Στον τραπεζικό σας λογαριασμό?

 - Εμβάσματα ταχυμεταφορών .

 Η νόμιμη προθεσμία για την επιστροφή του ποσού που έχετε 14 ημέρες. Προσπαθούμε να ανακτούν τα ποσά  μέσα σε 6 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας.

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή είμαστε υποχρεωμένοι να σας παρέχουμε με το παράρτημα Ν 6 με το άρθ. 47

παρ. 8 και άρθρο 1, σ.. 52, παρ. 2 και 4 - Τυποποιημένο έντυπο για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν απαιτούν τη συμπλήρωση αυτού του εντύπου.

 «Παράρτημα № 6 με το άρθ. 47 παρ. 8 και άρθρο 1, σ.. 52, παρ. 2 και 4

Τυποποιημένο έντυπο για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης:

(Συμπληρώστε και επιστρέψτε το παρόν έντυπο μόνον εάν επιθυμείτε να εξαιρεθείτε από τη σύμβαση)

- Προς (όνομα γεωγραφική διεύθυνση του εμπόρου και, ενδεχομένως, τον αριθμό φαξ και τη διεύθυνση e-mail θα πρέπει να συμπληρωθεί από τον έμπορο)

απο τα  συναφθεί από εμένα / εμάς *σύμβαση για την πώληση των ακόλουθων εμπορευμάτων *

/ Για την παροχή της ακόλουθης υπηρεσίας *

- Που παραγγέλθηκε στις * / που παρελήφθη στις *

- Όνομα Χρήστη

- Διεύθυνση καταναλωτή

- Υπογραφή του καταναλωτή / (μόνο εάν αυτό είναι σε χαρτί)

- Ημερομηνία

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ