Παρακαλώ περιμένετε!

Γίνεται έλεγχος στην διαθεσιμότητα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

I. Παράδοση


Τα έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες  είναι 4.99 € . Η χρέωση παράδοσης δεν δεσμεύεται από την διεύθυνση παράδοσης.

II. Χρόνος παράδοσης

Η παράδοση λαμβάνει χώρα στο διάστημα 6 - 14 εργάσιμων ημερών. Σε εξαιρετικά κακές καιρικές συνθήκες ή λόγω έκτακτης ανάγκης που σχετίζονται με την τεχνική υποστήριξη, η προθεσμία μπορεί να παραταθεί σε 21 εργάσιμες ημέρες. Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 30 ημέρες από τη σύναψη της σύμβασης.

III. Όροι επιστροφής των αγορασθέντων εμπορευμάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε αγορασμένο προϊόν,14 ημερολογιακές ημέρες, μετά την παραλαβή του. Παρακαλούμε το προϊόν να είναι συσκευασμένο και ζυγισμένο προσεκτικά, καθώς, αν επιθυμείτε να το επιστρέψετε προϊόν, θα πρέπει να διατηρήσετε την εμπορική του εμφάνιση / υποχρεωτικά θα πρέπει να διατηρηθεί η ετικέτα του και το κουτί του, να μην είναι φορεμένο, πλυμένο ή σιδερωμένο/. Το κόστος της επιστροφής των προϊόντων βαραίνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση προφανούς επιθυμίας να επιστρέψετε το αγορασμένο προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο μας μέσω email στο sales@woomie.gr για την αποσαφήνιση των επόμενων διαδικασιών.