Παρακαλώ περιμένετε!

Γίνεται έλεγχος στην διαθεσιμότητα.ΠΑΡΑΔΟΣΗ

I. Παράδοση


Τα έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες  είναι 4.99 € . Η χρέωση παράδοσης δεν δεσμεύεται από την διεύθυνση παράδοσης.

II. Χρόνος παράδοσης

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης των προϊόντων από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μεταξύ 10 και 25 εργάσιμων ημερών και για τα προϊόντα σε απόθεμα - 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που η παραγγελία περιέχει προϊόντα από το Ηνωμένο Βασίλειο και εκείνα που βρίσκονται σε απόθεμα, η περίοδος παράδοσης είναι η περίοδος από 10 έως 25 εργάσιμες ημέρες.

Εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

III. Όροι επιστροφής των αγορασθέντων εμπορευμάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε αγορασμένο προϊόν,14 ημερολογιακές ημέρες, μετά την παραλαβή του. Παρακαλούμε το προϊόν να είναι συσκευασμένο και ζυγισμένο προσεκτικά, καθώς, αν επιθυμείτε να το επιστρέψετε προϊόν, θα πρέπει να διατηρήσετε την εμπορική του εμφάνιση / υποχρεωτικά θα πρέπει να διατηρηθεί η ετικέτα του και το κουτί του, να μην είναι φορεμένο, πλυμένο ή σιδερωμένο/. Το κόστος της επιστροφής των προϊόντων βαραίνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση προφανούς επιθυμίας να επιστρέψετε το αγορασμένο προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο μας μέσω email στο sales@woomie.gr για την αποσαφήνιση των επόμενων διαδικασιών.