Παρακαλώ περιμένετε!

Γίνεται έλεγχος στην διαθεσιμότητα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

I. Παράδοση

Για παραγγελίες άνω των 100 €, δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής, για παραγγελίες κάτω των 100 € τα έξοδα αποστολής είναι 4.99 € (κάτω από συγκεκριμένες διαφημιστικές εκστρατείες, η παράδοση μπορεί να είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες). Η χρέωση παράδοσης δεν δεσμεύεται από την διεύθυνση παράδοσης.

II. Χρόνος παράδοσης

Η παράδοση λαμβάνει χώρα στο διάστημα 7 - 13 εργάσιμων ημερών. Σε εξαιρετικά κακές καιρικές συνθήκες ή λόγω έκτακτης ανάγκης που σχετίζονται με την τεχνική υποστήριξη, η προθεσμία μπορεί να παραταθεί σε 21 εργάσιμες ημέρες. Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 30 ημέρες από τη σύναψη της σύμβασης.

III. Όροι επιστροφής των αγορασθέντων εμπορευμάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε αγορασμένο προϊόν, χωρίς περιορισμό στο χρονικό διάστημα, μετά την παραλαβή του. Παρακαλούμε το προϊόν να είναι συσκευασμένο και ζυγισμένο προσεκτικά, καθώς, αν επιθυμείτε να το επιστρέψετε προϊόν, θα πρέπει να διατηρήσετε την εμπορική του εμφάνιση / υποχρεωτικά θα πρέπει να διατηρηθεί η ετικέτα του και το κουτί του, να μην είναι φορεμένο, πλυμένο ή σιδερωμένο/. Το κόστος της επιστροφής των προϊόντων βαραίνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση προφανούς επιθυμίας να επιστρέψετε το αγορασμένο προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο μας μέσω τηλεφώνου στο +302111989555 για την αποσαφήνιση των επόμενων διαδικασιών.