• Δωρεάν αποστολή πάνω απο 100euro.
 • Χωρίς προθεσμία επιστροφής.
 • Επαφές:2111989555

 

Οι παρόντες Γενικοί Όροι καθορίζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις περιήγησης στο Δικτυακό τόπο www.woomie.gr κατά τη διάρκεια της καμπάνιας της Μαύρης Παρασκευής / Black Friday. Με κάθε παραγγελία από το www.woomie.gr, ο πελάτης δηλώνει ότι είναι εξοικειωμένος με τους παρόντες Όρους και συμφωνεί να δεσμεύεται από τις συναλλαγές του με τον Πωλητή.

 

 1. Κάθε παραγγελία που προστίθεται στο σύστημα υποβάλλεται σε επεξεργασία με εισερχόμενη εντολή και η συγχώνευσή της με μεταγενέστερες παραγγελίες δεν είναι δυνατή.
 2. Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας Black Friday, μια παραγγελία μπορεί να γίνει μόνο μέσω της σελίδας καταστήματος της έκδοσης για κινητά ή της εφαρμογής για κινητά. Δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος για την καμπάνια της Black Friday, οι προσπάθειες της ομάδας μας θα επικεντρωθούν στην επεξεργασία παραγγελιών το συντομότερο δυνατό. Κατά τη διάρκεια της περιόδου της καμπάνιας, η επαφή με τον τηλεφωνικό κέντρο μας δεν θα είναι δυνατή.
 3. Κατά τη διάρκεια της περιόδου της καμπάνιας, τυχόν γραπτά μηνύματα  θα απαντηθούν εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών
 4. Η παράδοση πραγματοποιείται στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί από τον πελάτη (στο σπίτι ή στο γραφείο) ή σε ένα γραφείο της courier Speedex. Παραγγελίες με διεύθυνση παράδοσης διαφορετικής εταιρείας ταχυμεταφορών θα κατευθύνονται αυτόματα σε ένα γραφείο του προαναφερθέντος μεταφορέα.
 5. Η επιθυμία να μεταβιβαστεί μια αποστολή σε άλλη διεύθυνση, η οποία λαμβάνει χώρα μετά την παραλαβή της παραγγελίας από την Courier, χρεώνεται επιπρόσθετα στον πελάτη και υπό τους όρους της αντίστοιχης courier.
 6. Η Woomie δεν ευθύνεται για τυχόν εσφαλμένα ή ελλιπή δεδομένα, που έχουν δηλωθεί για την παράδοση της αποστολής. Όλα τα μεταγενέστερα έξοδα για τυχόν προβλήματα είναι για λογαριασμό του Πελάτη.
 7. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός προϊόντος, ο σύμβουλός μας θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει για την αλλαγή του περιεχομένου. Εάν η επικοινωνία δεν είναι δυνατή, η παραγγελία θα υποβληθεί σε επεξεργασία με τα υπόλοιπα προϊόντα για να αποφευχθεί η πιθανότητα εξάντλησης των άλλων προϊόντων. Σε αυτές την περίπτωση, θα σταλθεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εσάς.
 8. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 7 και 13 εργάσιμων ημερών, την επομένη της ημέρας επεξεργασίας της παραγγελίας. Λόγω του φόρτου εργασίας κατά την περίοδο της Black Friday αλλά και του αυξημένου όγκου αποστολών της courier, είναι δυνατό να παραταθεί περαιτέρω η περίοδος παράδοσης.
 9. Πληροφορίες σχετικά με τις συχνότερες ερωτήσεις (FAQ) μπορείτε να βρείτε εδώ: https://woomie.gr/pages/%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.html
 10. Πληροφορίες σχετικά με τις ενδεικτικές διαστάσεις του προϊόντος μπορείτε να βρείτε εδώ: https://woomie.gr/pages/%CE%9C%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CF%82.html
 11. Πληροφορίες σχετικά με τους όρους επιστροφής αγορασμένου αντικειμένου μπορείτε να βρείτε εδώ: https://woomie.gr/pages/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7.html